Bedrijfsruimtes

Verkocht!

Werken op Oostenburg
Jenga House ligt aan de rand van Amsterdam Centrum in de nieuwe stadswijk Oostenburg. Deze buurt combineert de directe nabijheid van het centrum met de luwte van de Oostelijke Eilanden. Het beschikbare kantoor ligt direct om de hoek van de Czaar Peterstraat met haar restaurants, cafés en winkels, waaronder Instock, Brouwerij ’t IJ, Rosa & Rita en vele onafhankelijke boetiekjes.

 

De ruimte bevindt zich op de begane grond van het door Arons & Gelauff ontworpen appartementengebouw Jenga House. De ruimte is te betreden via de centrale hal en via de eigen opgang.

 

Oplevering
De ruimte van 55 m2 GBO wordt casco opgeleverd, waardoor de eindgebruiker alle vrijheid heeft om de ruimte aan te laten sluiten bij de bedrijfsvoering. Zo is de ruimte in te richten als kantoor, maar ook als atelier of bijvoorbeeld yoga studio. De oplevering staat gepland in Q4 2022.

 

Eigen grond
Bijzonder is dat Jenga House op eigen grond staat. Dat betekent dat je dus geen erfpacht betaalt en ook niet te maken hebt met de rompslomp die erfpacht met zich meebrengt!

CPO
Jenga House is een zogenaamd CPO project. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Onder de naam CPO East Side Collective heeft de kopgroep samen met architectenbureau Arons & Gelauff en Grayfield vastgoedontwikkelaars plannen voor het gebouw met 14 woningen en 2 bedrijfsruimtes uitgewerkt. denk aan de materialisatie van het gebouw en de invulling en afwerking van de collectieve ruimtes. Inmiddels zijn alle woningen verkocht, de onzekerheden gedicht en is de planning definitief. Hierdoor is het kopen instappen op een rijdende trein en een goede investering op lange termijn.

 

Oppervlakte

55 m2 GBO

Opleveringsniveau

Casco

Prijs

Verkocht!

Duurzaamheid

Bijna energie neutraal (BENG)

Opleverdatum

Q4 2022

Bouw

Nieuwbouw