Woningen

De plattegronden op maat leveren een rijke schakering van diverse woningtypologieën op. Zo bestaat de onderstaande plattegrond uit drie soorten woningen: een S, een M en een L. Op de begane grond heeft Jenga House zelfs twee XL woningen. Deze beslaat twee verdiepingen.

 

De verschillende woningtypologieën zijn aaneen te schakelen. De S en de M kunnen daarom gecombineerd worden tot een L woning. Hierdoor past de woning zich naadloos aan op de wensen van de bewoners en maken we het gebouw geschikt voor de nog onvoorziene toekomst!

 

De prijzen van de woningen zijn tegen kostprijs van de ontwikkeling en bedragen €7.000,- per m2 woonoppervlak. Dat is voor eigen grond zonder toekomstige kosten voor erfpacht.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@jengahouse.nl

S-Woning

De S-Woning is met 50 m2 ideaal voor starters op de woningmarkt. Deze betaalbare en compacte woning bevindt zich op de derde verdieping aan de voorzijde van het gebouw. De plattegrond geeft een indicatie van wat de mogelijkheden zijn voor de woning, maar in de praktijk kan de invulling nog alle kanten op! Vooralsnog liggen alleen de locatie van de voordeur en het balkon vast. Daarbinnen is er alle vrijheid om het appartement naar wens in te delen. Zo leent de woning zich voor de indeling als studio, maar is ook een separate slaapkamer mogelijk.

M-Woning

Er is nog één M-Woning beschikbaar op de vijfde etage aan de voorzijde van het gebouw. Deze woning van 83 m2 kenmerkt zich door het dubbele balkon over de volle breedte van de woning. Hierdoor ontstaat er een lichte woning die op vele manieren is in te richten. Op de onderstaande plattegrond is een situatie geschetst die geschikt is voor een gezin met een kind.

L-Woning

De beschikbare L-woning van 130 m2 bevindt zich op de derde verdieping. Door de balkons aan weerszijde van het gebouw ontstaat er een dynamische woning die ruimte biedt voor een gezin waar iedereen zijn eigen plek heeft. Er is eventueel ook de mogelijkheid de L-woning op de derde verdieping te koppelen aan de naastgelegen appartementen.