Woningen

De plattegronden op maat leveren een rijke schakering van diverse woningtypologieën op. Zo bestaat de onderstaande plattegrond uit drie soorten woningen: een S, een M en een L. Op de begane grond heeft Jenga House zelfs twee XL woningen. Deze beslaan twee verdiepingen.

 

De verschillende woningtypologieën zijn aaneen te schakelen. De S en de M kunnen daarom gecombineerd worden tot een L woning. Hierdoor past de woning zich naadloos aan op de wensen van de bewoners en maken we het gebouw geschikt voor de nog onvoorziene toekomst!

 

De prijzen van de woningen zijn tegen kostprijs van de ontwikkeling. En dat voor eigen grond zonder toekomstige kosten voor erfpacht.

 

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@jengahouse.nl

L-Woning

De L-woningen zijn ca. 121m2 GBO. Doordat de woningen zich over de volle breedte van het gebouw strekken hebben ze zeer ruime balkons. Het is een dynamische woning die ruimte biedt voor een gezin waar iedereen zijn eigen plek heeft.

 

Op dit moment zijn er geen beschikbare L-Woningen. Er komt nog wel een L-Woning beschikbaar op de 2e etage. Ben je geïnteresseerd om gecontacteerd te worden wanneer deze beschikbaar komt? Stuur dan een mail!

M-Woning (geen beschikbaarheid)

De M-woningen van 77 m2 tot 90 m2 kenmerken zich door het dubbele balkon over de volle breedte van de woning. Hierdoor ontstaat er een lichte woning die op vele manieren is in te richten. Op de onderstaande plattegrond is een situatie geschetst die geschikt is voor een gezin met een kind.

 

Inmiddels zijn alle M-Woningen verkocht.

S-Woning (geen beschikbaarheid)

De S-Woning is met 50 of 60 m2 ideaal voor starters op de woningmarkt. De plattegrond geeft een indicatie van wat de mogelijkheden zijn voor de woning, maar in de praktijk kan de invulling nog alle kanten op! Vooralsnog liggen alleen de locatie van de voordeur en het balkon vast. Daarbinnen is er alle vrijheid om het appartement naar wens in te delen. Zo leent de woning zich voor de indeling als studio, maar is ook een separate slaapkamer mogelijk.

 

Inmiddels zijn alle S-Woningen verkocht.