Woningen

De plattegronden op maat leveren een rijke schakering van diverse woningtypologieën op. Zo bestaat de onderstaande plattegrond uit drie soorten woningen: een S, een M en een L. Op de begane grond heeft Jenga House zelfs twee XL woningen. Deze beslaat twee verdiepingen.

 

De verschillende woningtypologieën zijn aaneen te schakelen. De S en de M kunnen daarom gecombineerd worden tot een L woning. Hierdoor past de woning zich naadloos aan op de wensen van de bewoners en maken we het gebouw geschikt voor de nog onvoorziene toekomst!

 

De prijzen van de woningen zijn tegen kostprijs van de ontwikkeling en bedragen €7.000,- per m2 woonoppervlak. Dat is voor eigen grond zonder toekomstige kosten voor erfpacht.

 

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@jengahouse.nl

L-Woning

Er is nog één L-woning beschikbaar! Deze bevindt zich op de 2e etage en is ca. 119m2 GBO . Doordat de woning zich over de volle breedte van het gebouw strekt wordt het gekenmerkt door het ruime balkon. Het is een dynamische woning die ruimte biedt voor een gezin waar iedereen zijn eigen plek heeft.

 

De hieronder weergegeven L-Woning betreft de woning van 134m2 GBO op de vijfde etage en is dus iets groter dan de beschikbare L-Woning.

M-Woning

De M-woningen van 77 m2 tot 90 m2 kenmerken zich door het dubbele balkon over de volle breedte van de woning. Hierdoor ontstaat er een lichte woning die op vele manieren is in te richten. Op de onderstaande plattegrond is een situatie geschetst die geschikt is voor een gezin met een kind.

 

Inmiddels zijn alle M-Woningen verkocht. Mocht er onverwachts een M-Woning beschikbaar komen dan werken we met een wachtlijst. Stuur een mail om daarvoor opgenomen te worden..

S-Woning (geen beschikbaarheid)

De S-Woning is met 50 of 60 m2 ideaal voor starters op de woningmarkt. De plattegrond geeft een indicatie van wat de mogelijkheden zijn voor de woning, maar in de praktijk kan de invulling nog alle kanten op! Vooralsnog liggen alleen de locatie van de voordeur en het balkon vast. Daarbinnen is er alle vrijheid om het appartement naar wens in te delen. Zo leent de woning zich voor de indeling als studio, maar is ook een separate slaapkamer mogelijk.

 

Inmiddels zijn alle S-Woningen verkocht. Mocht er onverwachts een S-Woning beschikbaar komen dan werken we met een wachtlijst. Stuur een mail om daarvoor opgenomen te worden.